IJsvereniging Woubrugge 90 jaar! Feest op de Coolste Baan van Nederland

Op 1 februari 2018 is het 90 jaar geleden dat onze ijsvereniging werd opgericht. Daarom gaan we met de leden

schaatsen op de Coolste Baan van Nederland in het Olympisch Stadion in Amsterdam, ook als er natuurijs komt.

Datum: zondag 4 februari 2018.

Vertrek uit Woubrugge rond 11.00 uur; terug rond 16.30 uur.

Schaatsen van 12.30 -15.00 uur.

Voor deze exclusieve activiteit vragen wij een eigen bijdrage van € 5 per persoon. Hierin begrepen zit het vervoer,

de entree en een drankje.

Aanmelden Heeft u zin om mee te gaan? Meldt u zich dan aan door een Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.te sturen of te bellen naar 0172-519808. U ontvangt een bevestigingsmail met uitleg over het betalen van de eigen bijdrage. Uw aanmelding is pas definitief na ontvangst van de eigen bijdrage. Er geldt een maximumaantal deelnemers van 85.

Meer informatie Schaatshuur en Coolste Baan van Nederland