Familieschaatsen 3 maart: help mee om in Leiden een 333 meter baan te realiseren!

We zijn blij dat er in Leiden een nieuwe ijsbaan komt. De gemeente Leiden heeft toegezegd dat er een 250-meter baan komt. Dat is natuurlijk geweldig, maar de ijsverenigingen geven de voorkeur aan een 333-meter baan. Dit geeft meer mogelijkheden, er kunnen officiële tijden gereden worden en we hoeven daarom bijv. niet meer naar Den Haag voor wedstrijden.

Om dit te realiseren, is er aan de omliggende gemeenten een bijdrage gevraagd. Ook de verenigingen moeten een bijdrage leveren.
Daarom organiseren we een sponsoractiviteit. De Stichting IJshal Leiden heeft hiervoor op 3 maart ijs beschikbaar gesteld aan de verenigingen in het District Sassenheim.

Wanneer    : zaterdag 3 maart a.s. van 16.30 - 17.30 uur
Wat            : vrijschaatsen, maar ook een knobbelrit; een leuk spel geschikt voor jong en oud
Voor wie     : iedereen uit Hoogmade en Woubrugge
Kosten        : € 5,- p.p. -> opbrengst gaat volledig naar de nieuwe ijsbaan
Aanmelden : Vul dit formulier in

Leuk om met zoveel mogelijk mensen te rijden voor een 333 baan. Laten we met elkaar ervoor zorgen dat deze middag een succes wordt!