Conditietraining

Donderdagavond, 18.30 tot 19.30 uur
Mocht dit tijdstip niet schikken dan kunnen we organiseren dat je aanhaakt bij trainingen binnen ons cluster van verenigingen. Dit kan je aangeven via het aanmeldformulier.

Seizoen

Mei t/m September
Eerste les: 11 mei 2017

Grasveld Veldbies in Woubrugge

Verdere info

• De conditietraining is een gave manier om lekker in de buitenlucht fit en actief te blijven. We werken aan de conditie, doen oefeningen om de spieren sterker te maken en we doen leuke spelletjes. Het belangrijkste is dat we veel plezier met elkaar maken en ongemerkt krachtiger en fitter worden!
  • De kinderen worden ingedeeld op leeftijd en/of niveau.
  • Bij slecht weer worden de ouders via een whatsapp groep geïnformeerd over het wel of niet doorgaan van de training.

Kosten trainingen zomer, per seizoen

• 1 training per week: € 25,-.
  • 2 trainingen per week, bijvoorbeeld een inline training in combinatie met de conditietraining of een fietstraining:  € 35,-.
  • 3 trainingen per week:  € 40,-
  • Niet leden betalen een toeslag van € 5,-. Voor de trainingen op de skeelerbaan in Leiderdorp wordt voor niet-leden in totaal € 35,- in rekening gebracht.

Direct opgeven?

Direct opgeven voor de conditietraining, klik hier.